Τρεις συλλήψεις για κύκλωμα που εξαπατούσε επιχειρηματίες – Ανάμεσά τους ο προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση Novartis, «Μάξιμος Σαράφης»

Εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσε επιχειρηματίες εξάρθρωσε η αστυνομία. Κατά τη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε συνελήφθησαν τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ο αποκαλούμενος «Μάξιμος Σαράφης», προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση της Novartis, όπως αναφέρουν πληροφορίες του enikos.gr.

Την επιχείρηση για την εξάρθρωση του κυκλώματος, που φέρεται να εξαπατούσε επιχειρηματίες με το πρόσχημα της ευνοϊκής δανειοδότησης εγχώριων επιχειρήσεων, πραγματοποίησε το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, ο «Μάξιμος Σαράφης» και οι άλλοι δύο συλληφθέντες φέρονται να έχουν διαπράξει απάτες σε βάρος επιχειρηματιών, κυρίως από τον χώρο της εστίασης και του τουρισμού, διαχειριζόμενοι τους φακέλους εταιρειών που ήθελαν να πάρουν δάνεια. Πηγές επισημαίνουν ότι το παράνομο όφελος που φέρονται να έχουν αποκομίσει υπερβαίνει τις 500.000 ευρώ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ