Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Ρέθυμνο

Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Ρέθυμνο

 

Διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης στο Ρέθυμνο και από χθες βρίσκονται στα χέρια της ΕΛΑΣ.

Πρόκειται για έναν 22χρονο και έναν 27χρονο για τους οποίους το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, ενημερώθηκε για τη δράση τους και τους έθεσε σε παρακολούθηση. Όταν οι δύο νεαροί άνδρες οι οποίοι είναι και συγκάτοικοι, εντοπίστηκαν μαζί, συνελήφθησαν και σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι τους με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, εντόπισαν 1,5 κιλό κάνναβης σε νάιλον σακούλες.

Τα ναρκωτικά σύμφωνα με στοιχεία της προανάκρισης, είναι μέρος μεγαλύτερης ποσότητας την οποία είχε στείλει στους νεαρούς ένας 26χρονος από την Αθήνα, πριν μερικούς μήνες. Οι νάιλον σακούλες περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη 1334 γραμμαρίων, καθώς επίσης και έξι συσκευασίες καπνού περιείχαν 151,7 γραμμάρια κάνναβης.

Μετά από συνεργασία των αστυνομικών σε Ρέθυμνο και Αθήνα συνελήφθη στην πρωτεύουσα ακόμη ένας νεαρός από την Κρήτη 26 ετών στον οποίο οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω του 5,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο συγκεκριμένος ήταν που προμήθευε τα ναρκωτικά στους συλληφθέντες από το Ρέθυμνο.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ