Σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο

Σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο

Σύγκρουση ΙΧ αυτοκινήτου με μικρό λεωφορείο που μετέφερε αθλητές της Εθνικής Ομάδας Πόλο του Κουβέιτ σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών.

Σύμφωνα με την Τροχαία Θεσσαλονίκης, ένας αθλητής τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της πόλης. Ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός του ΙΧ.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, στο ύψος του Ρυσίου όταν το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος συγκρούστηκε με το λεωφορείο που οδηγούσε ένας 48χρονος και επέβαιναν 15 αθλητές, προπονητές και συνοδοί της ομάδας.

Από τη σύγκρουση και τα δύο οχήματα εξετράπηκαν της πορείας τους. Το ΙΧ αυτοκίνητο προσέκρουσε σε στηθαίο, ενώ το λεωφορείο ανετράπη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας αθλητής, ενώ πληροφοριες κάνουν λόγο για μικροτραυματισμούς και άλλων αθλητών.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας και ασθενοφόρα που μετέφεραν τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και Γεννηματάς, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Ο 28χρονος οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου συνελήφθη, ενώ έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Θεσσαλονίκης.

Πηγή: Seleo.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ