Συγκλονίζουν οι συγγενείς των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι – ΒΙΝΤΕΟ

Ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι τελέστηκε το πρωί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Οι συγγενείς και οι φίλοι των θυμάτων έναν χρόνο σχεδόν μετά την καταστροφική πυρκαγιά αναζητούν ακόμα απαντήσεις.

“Για εμάς έχει περάσει μία μέρα. Εγώ εκτός του ό,τι έχασα τη μητέρα μου στη φωτιά, έμεινα και χωρίς σπίτι. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε βγάλει καμία άκρη, έχουμε μόνο υποσχέσεις”, είπε συγγενής θύματος.

“Εγώ κάνω τον σταυρό μου που σώθηκε το παιδί μου. Εκείνη τη νύχτα δεν θα τη ξεχάσω. Τώρα υπάρχουν κάποιοι που δεν είναι εδώ, είναι πολύ άσχημο”, ανέφερε μία γυναίκα της οποία το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που έδωσε το παρών στο ετήσιο μνημόσυνο δήλωσε: “Μία τέτοια ανείπωτη τραγωδία δεν πρέπει και δεν νοείται να ξαναγίνει ποτέ και πουθενά. Θα εργαστούμε για να το επιτύχουμε αυτό”.

“Είναι μέρα τιμής και θλίψης. Τιμής για αυτούς που χάθηκαν, στεναχώριας που δεν τους έχουμε κοντά μας”, ανέφερε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ