Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον θάνατο του ζευγαριού στην Καλλιθέα – ΒΙΝΤΕΟ

Ένας 73χρονος και η 59χρονη οικονόμος του ήταν τα δύο άτομα που εντοπίστηκαν νεκρά το βράδυ της Τρίτης σε σπίτι στην Καλλιθέα.

Το τραγικό γεγονός ήρθε στο φως, όταν οι ένοικοι πολυκατοικίας διαπίστωσαν ότι από το διαμέρισμα, που βρίσκεται επί της οδού Αγίων Πάντων, αναδυόταν μία δυσοσμία και παράλληλα είχαν καιρό να δουν τους ενοίκους του. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο διαμέρισμα, απέκλεισαν το σενάριο εγκληματικής ενέργειας, καθώς δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης και έρευνας στο διαμέρισμα, ενώ οι δυο σοροί δεν είχαν εμφανή τραύματα.

Έτσι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το επικρατέστερο σενάριο στην υπόθεση είναι πως πρώτα έχασε τη ζωή της η 59χρονη από παθολογικά αιτία με τον 73χρονο να μην ενημερώνει κανέναν για τον θάνατο της. Το μόνο που έκανε, ήταν να την σκεπάσει με κουβέρτες και να την αφήσει μέσα στο διαμέρισμα. Λίγες μέρες αργότερα, όμως, ο άνδρας που αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα και έχρηζε βοήθειας, έχασε τη ζωή του με πιθανότερη αιτία την ασιτία. Η γυναίκα που τον φρόντιζε, δεν ήταν πλέον εν ζωή και ο ηλικιωμένος έμεινε χωρίς τροφή με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός του.

Όπως και να έχει, όμως, η υπόθεση, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την Πέμπτη, όπου αναμένεται να γίνει η νεκροτομή και από το ιατροδικαστικό πόρισμα να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αιτία θανάτου των δύο ατόμων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ