Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την τραγωδία στη Βάρκιζα – Τι είπε φίλος της μητέρας που προσπάθησε να σώσει το άτυχο βρέφος – ΒΙΝΤΕΟ

Στενός φίλος της μητέρας του άτυχου βρέφους, που κάηκε ζωντανό μέσα στο διαμέρισμα της Βάρκιζας, σπάει τη σιωπή του και αποκαλύπτει τις δραματικές στιγμές που διαδραματίστηκαν τη μοιραία νύχτα.

“Φώναζα, λέω ‘παιδιά δώστε μου κάτι πανιά, τίποτα να καλυφθώ, κάτι βρεγμένο για να μπω μέσα’. Τίποτα δεν υπήρχε εκείνη την ώρα, το μόνο που υπήρχε ήταν αυτό το μπουφάν που φοράω αυτή τη στιγμή. Καλύφθηκα με αυτό. Είχε μαυρίσει όλη η κατάσταση. Στην πόρτα το μόνο που έβγαινε ήταν κάπνα. Οι σκέψεις μου ήταν να σκύψω όσο μπορώ και να μπω μέσα στην κάπνα. Θα έβγαζα ένα παιδάκι έξω αυτό σκεφτόμουν, δε σκεφτόμουν προσωπικά για τη ζωή μου, σκεφτόμουν να φτάσω μέχρι εκεί και να το βγάλω έξω και ότι γίνει έγινε. Μέσα στο σπίτι προσπάθησα να μπω αλλά η φωτιά έφερνε σαν τα κύματα τους καπνούς”, είπε ο Ιάκωβος μιλώντας στο Star.

Ο Ιάκωβος ήταν από τους πρώτους που ενημερώθηκαν ότι το άτυχο βρέφος βρέθηκε απανθρακωμένο.

“Δεν έβγαιναν οι λέξεις, δεν ήξερα τι να πω στη μάνα. Με ρωτούσε αν είναι ζωντανό. Έκλαιγε, φώναζε ‘τι κάνει το παιδί μου, τι κάνει το παιδί μου’. Τι να της απαντήσω… Εμένα με είχαν ενημερώσει ότι δεν υπήρχε το παιδάκι”, ανέφερε.

Η 30χρονη μητέρα κατηγορείται για θανατηφόρο έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Τη Δευτέρα θα δώσει εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη για την πρωτοφανή τραγωδία.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ