Συγκλονίζει το φριχτό έγκλημα με θύμα έναν 6χρονο στην Κομοτηνή

Όλα αποκαλύφθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας, όταν εντοπίστηκε η σορός του μικρού αγοριού σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, μόλις διακόσια μέτρα μακριά από το σπίτι του.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία του 6χρονου – Τι λέει ο ιατροδικαστής στο enikos.gr

Σοκαριστικό ήταν το θέαμα που αντίκρισε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο οποίος έκανε την πρώτη αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ στην Κομοτηνή.

Μιλώντας στο enikos.gr ο κ. Κιφνίδης ανέφερε πως η σορός του μικρού Σεζάλ ήταν σκεπασμένη με ένα παλιό μπουφάν.

«Διαπίστωσα πως τα χέρια και τα πόδια του 6χρονου ήταν δεμένα», δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε «δεν υπάρχουν ίχνη από τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στη σορό. Είδα όμως εκδορές στο πρόσωπο. Συγκεκριμένα στην κροταφική χώρα και στα χείλη».

Η ακριβής αιτία θανάτου θα γίνει γνωστή σήμερα όταν θα ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό.

Από την πρώτη στιγμή όλες οι αστυνομικές αρχές έστρεψαν την προσοχή τους σε έναν 15χρονο που θεωρήθηκε ύποπτος και προσήχθη στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης προκειμένου να καταθέσει. Λίγη ώρα αργότερα ομολογούσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι είχε πνίξει το μικρό αγόρι υποδεικνύοντας και τον χώρο που το είχε αφήσει.

Δράστης και θύμα, παιδιά από τον καταυλισμό των Ρομά, στην πόλη της Κομοτηνής και με ειδικές ανάγκες. Ο 6χρονος ήταν κωφάλαλος, ενώ και ο 15χρονος έχει πρόβλημα ακοής.

Η σύλληψη του 15χρονου

Ο δεκαπεντάχρονος ημεδαπός Ρομά, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, μετά την προσαγωγή του, είναι ο δράστης της δολοφονικής ενέργειας σε βάρος του 6χρονου κωφάλαλου αθίγγανου Μεχμεταλή Σεζάλ από τον συνοικισμό της οδού Αδριανοπούλεως στην Κομοτηνή, σύμφωνα με επίσημες πηγές της αστυνομικής διεύθυνσης Ροδόπης.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης, είναι επίσης κωφός όπως και το θύμα και είχε κρύψει το παιδί πίσω από έναν θάμνο στην αυλή ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού. Σε βάρος του 15χρονου σχηματίζεται δικογραφία.

Ο εξάχρονος, εξαφανίστηκε από το σπίτι του όπου διέμενε το βράδυ της Κυριακής και το πτώμα του εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Κομοτηνή.

Από την πρώτη στιγμή ο 15χρονος θεωρήθηκε βασικός ύποπτος για τον θάνατο του Μεχμεταλή Σεζάλ και είχε προσαχθεί προκειμένου να καταθέσει στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος υπέδειξε τον χώρο που ήταν νεκρό το μικρό παιδί. Να σημειωθεί ότι 15χρονος είναι άτομο με ειδικές ανάγκες (κωφός), ενώ και το 6χρονο αγόρι ήταν κωφάλαλο.

Διαβάστε επίσης:

Σε αυτό το σπίτι βρέθηκε η σορός του 6χρονου – ΦΩΤΟ

Εικόνες από το εγκαταλελειμμένο σπίτι που βρέθηκε νεκρός ο 6χρονος – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού για τη δολοφονία του 6χρονου – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ