Συγκλονίζει ο Βρεττός για το τροχαίο που κόντεψε να του στοιχίσει τη ζωή: Είναι θαύμα που κατάφερα να σηκωθώ

Λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του σε σοβαρό τροχαίο τον Φεβρουάριο του 2017. Ωστόσο oΗλίας Βρεττός βγήκε από αυτήν την περιπέτεια δυνατός και κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια του, καθώς οι γιατροί ήταν συγκρατημένοι στο ερώτημα αν θα κατάφερνε να ξαναπερπατήσει. Αν και πονάει ακόμη από τα τραύματά του ο γνωστός τραγουδιστής ζει μια φυσιολογική ζωή.

Σε συνέντευξή του στο gossip-tv.gr, ο Ηλίας Βρεττός μιλά για τη μάχη που έδωσε και για το θαύμα που βίωσε.

Διαβάστε ένα απόσπασμα της συνέντευξής του:

Όλοι γνωρίζουμε ότι είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα που λίγο έλειψε να σου στοιχήσει τη ζωή. Περιέγραψέ μας πώς ένιωσες εκείνες τις στιγμές.

«Οι στιγμές μετά το ατύχημα ήταν πολύ δύσκολες. Ανατρέπεται όλη σου η ζωή. Ξαφνικά βρίσκεσαι να σκέφτεσαι αν θα ζήσεις και στη συνέχεια αν θα περπατήσεις ξανά. Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, όπως και το διάστημα που μεσολάβησε με αρκετά χειρουργεία προκειμένου ν’ αποκατασταθούν τα τραύματα και να μπορέσω να σταθώ ξανά στα πόδια μου».

Τα τραύματά σου ήταν πολύ σοβαρά και οι γιατροί ήταν πολύ συγκρατημένοι στην αρχή. Πιστεύεις ότι το γεγονός ότι όχι μόνο ζεις αλλά έχεις και μια κανονική ζωή οφείλεται σε θαύμα;

«Η αλήθεια είναι ότι πονάω ακόμα σε κάθε τι που κάνω και έχω ενοχλήσεις. Το ότι τώρα μπορώ και στέκομαι όρθιος και συνεχίζω τη ζωή μου, δεν σημαίνει πως στο μέλλον μπορεί να μην υπάρξουν κάποιες επιπλοκές καθώς μετά από το χειρουργείο σε πολλά σημεία του σώματός μου έχω σίδερα. Ωστόσο, είναι θαύμα που κατάφερα να σηκωθώ και τα τραύματά μου ν’ αποκατασταθούν σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα».Πηγή: gossip-tv.gr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.