Συγκλονίζει ο σύζυγος της Γλυκερίας που έφυγε από κορονοϊό – Γιατί έκανα τη 2η δόση

Ένα πολύ δυνατό και σημαντικό μήνυμα στη μάχη για τη δημιουργία του τείχους ανοσίας μέσω του εμβολιασμού έστειλε με δηλώσεις του το πρωί της Τρίτης στο Mega ο σύζυγός της αδικοχαμένης Γλυκερίας που πέθανε από τις παρενέργειες που τις προκάλεσε το εμβόλιο της AstraZeneca.

Αρχικά, όπως ανέφερε, η σύζυγός του έχασε τη ζωή της μία εβδομάδα, αφότου έκανε το εμβόλιο εμφανίζοντας επιπλοκές που οφείλονταν σ’ αυτό για να στείλει στη συνέχεια το πλέον δυνατό μήνυμα. «Χθες έκανα το εμβόλιο της Pfizer θέλοντας να περάσω το μήνυμα για το κοινό καλό στην κοινωνία κάνοντας και μία πράξη που και η ίδια η σύζυγός μου θα το ήθελε σαν παράδειγμα», είπε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης.

«Πρέπει να ακούμε την επιστήμη, είναι σαφές, όμως, ότι η πράξη που έκανα εγώ, δεν απαλλάσσει των ευθυνών για τον θάνατο της γυναίκας μου. Η γυναίκα μου έχασε τη ζωή της γιατί πάρθηκε μία λανθασμένη απόφαση όσον αφορά τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca σε γυναίκες κάτω των 60 ετών. Αυτό είναι σαφές», είπε ο κ. Κρυοβρυσανάκης και πρόσθεσε: «Εγώ, όμως, ζήτησα να κάνω το εμβόλιο για να περάσω το μήνυμα, όσο γίνεται, υπέρ του εμβολιασμού».

«Η Γλυκερία δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα», ήταν η απάντησή του έπειτα από σχετική ερώτηση. Ο κ. Κρυοβρυσανάκης είχε κάνει την πρώτη δόση με το AstraZeneca μαζί με την Γλυκερία την ίδια μέρα, αλλά ζήτησε να αλλάξει εμβόλιο, καθώς είχε εμφανίσει παρενέργειες, όπως εξανθήματα, έντονη κούραση και μυαλγίες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ