Συγκλονίζει ο σύζυγος της 29χρονης λεχώνας: Κάνω κουράγιο μόνο για το παιδί μου – ΒΙΝΤΕΟ

Έναν Γολγοθά ανεβαίνει η οικογένεια της νεαρής Άννας στην Κατερίνη, που έσβησε λίγες μέρες μετά τον τοκετό. Η ιατροδικαστική έκθεση κάνει λόγο για ισχαιμικό επεισόδιο, χωρίς όμως να προσδιορίζει τα ακριβή αίτια που το προκάλεσαν. Της χορήγησαν λάθος αντιβίωση, καταγγέλλουν οι συγγενείς της.

Ο σύζυγος της 29χρονης άτυχης λεχώνας, με σκυμμένο το κεφάλι, περιμένει έξω από την ιατροδικαστική υπηρεσία να μάθει πώς και γιατί έφυγε η Άννα του.

Οι τρεις ιατροδικαστές ολοκλήρωσαν την πολύωρη εξέτασή τους και μίλησαν αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο του Star για τα πρώτα τους ευρήματα.

«Και οι τρεις ιατροδικαστές συμφωνήσαμε ότι ό θάνατος προήλθε από ισχαιμικό σοκ» δηλώνουν.

«Το ισχαιμικό σοκ είναι ο τελικός λόγος θανάτου. Το τι το προκάλεσε θα φανεί στις ιστολογικές. Αλλεργικό σοκ;» σημειώνει ο Παναγιώτης Τσαντίρης, τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας της 29χρονης.

Εννέα μήνες περίμεναν να κρατήσουν αγκαλιά το αγγελούδι τους. Η Άννα όμως δεν πρόλαβε να ακούσει ούτε το κλάμα του μωρού της.

Τι είπε ο σύζυγος της 29χρονης

«Δεν ξέρω τι γίνεται, είμαι χαμένος. Κάνω κουράγιο μόνο για το παιδί μου. Τώρα είμαι πατέρας. Προσπαθώ. προσπαθώ…»

– Είδε το παιδί η κοπέλα;

«Δεν ξέρω μέσα στο χειρουργείο ίσως. Στον θάλαμο όχι».

Ο σύζυγος της κοπέλας αναφέρει ότι είχαν ενημερώσει ότι είναι αλλεργική στη συγκεκριμένη ουσία και παρόλα αυτά της χορηγήθηκε.

Από την πλευρά του νοσοκομείο Κατερίνης δεν έχει γίνει καμία δήλωση, εν αναμονή των ιστολογικών εξετάσεων.

Ήρθαν για τη γέννηση της εγγονής τους και θα πάνε στην κηδεία της κόρης τους

Η χαρά της οικογένειας για το εγγονάκι που ερχόταν, μετατράπηκε από τη μια στιγμή στην άλλη σε εφιάλτη. Οι γονείς της 29χρονης ήρθαν από την Αλβανία και περιμένουν με την νεογέννητη εγγονούλα τους αγκαλιά να κηδέψουν την κόρη τους.

Η αδερφή της άτυχης κοπέλας κρατείται στο τελωνείο της Κρυσταλοπηγής. Έληξε το διαβατήριό της και οι αρχές δεν επιτρέπουν την είσοδό της στη χώρα. Οι συγγενείς της 29χρονης κάνουν έκκληση προς τις αρχές να επιτρέψουν στη γυναίκα να πει το τελευταίο αντίο στην αδερφή της .

Μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου

Ο σύζυγος και η οικογένεια της 29χρονης θα καταθέσουν στον εισαγγελέα Κατερίνης όλα τα στοιχεία που έχουν και θα κινήσουν όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Η διοίκηση του νοσοκομείου Κατερίνης διέταξε ΕΔΕ για το περιστατικό.

Η δικηγόρος της οικογένειας της 29χρονης, Γιάννα Αγγελοπούλου, δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τον θάνατο της νεαρής λεχώνας.

Δείτε το βίντεο από το Star:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ