Συγκλονίζει ο πατέρας του Μάριου που έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα – ΒΙΝΤΕΟ

Τρία χρόνια συμπληρώνονται την Δευτέρα 8 Ιουνίου, από την ημέρα που βγήκε τραγικό θάνατο, από αδέσποτη σφαίρα, ο 11χρονος Μάριος, κατά την διάρκεια σχολικής γιορτής. Ο πατέρας του αδικοχαμένου παιδιού, Θανάσης Σουλούκος, μίλησε στο MEGA πριν από την απόφαση του δικαστηρίου για αποζημίωση, ζητώντας να συλληφθούν οι δράστες.

«Έχουν περάσει ακριβώς 30 μήνες από εκείνη τη μαύρη νύχτα για την οικογένειά μου. Και όμως ακόμη δεν έχουν αποδοθεί οι ευθύνες. Και δεν νομίζω ότι ασχολείται κάποιος με την υπόθεση του Μάριου. Ο Μάριος έχει πλέον ξεχαστεί», είπε στην κάμερα του MEGA ο Θανάσης Σουλούκος.

«Εκείνο το βράδυ, 500-600 μέτρα κάτω από το σχολείο του Μάριου, σε συγκεκριμένο σπίτι γινόταν κάποιο γλέντι. Υπήρχαν εκεί αρκετά άτομα που γλεντούσαν και πυροβολούσαν ανεξέλεγκτα. Εκείνο το βράδυ έπεσαν πάνω από 25 σφαίρες. Εκείνο, όμως, που λέει η αστυνομία είναι ότι έκανε έλεγχο στο συγκεκριμένο σπίτι, στην αυλή του σπιτιού βρέθηκαν κάλυκες, αλλά δεν μπορούν να βρουν το όπλο και οι κάλυκες δεν ταιριάζουν», περιέγραψε.

«Δεν έφταιγε ο Μάριος. Η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου, ανεξέλεγκτη. Όταν έφυγε ο Μάριος, για 3-4 μήνες υπήρχε μια αστυνόμευση. Αλλά ποτέ δεν σταμάτησε το εμπόριο των ναρκωτικών ουσιών και οι πυροβολισμοί. Τα μέτρα χαλάρωσαν. Και σιγά σιγά γυρίσαμε εκεί που ήμασταν. Οι Αχαρνές πλέον είναι μια επικίνδυνη πόλη», εξήγησε ο κ. Σουλούκος.

«Εμένα με κατέστρεψε. Όλη την οικογένειά μου. Βιώνουμε φοβερές καταστάσεις πλέον. Περάσαμε και περνάμε τραγικές καταστάσεις. Το παιδί μας λείπει. Περιμένω να έρθει ο Μάριος στην πόρτα», συνέχισε ο κ. Σουλούκος την συγκλονιστική του μαρτυρία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ