Συγκλονίζει ο πατέρας του διασώστη

Συγκλονίζει ο πατέρας του διασώστη του ΕΚΑΒ

«Να προσευχηθούμε να είμαι ο τελευταίος πατέρας που χάνει το παλικάρι του. Είναι κρίμα η Κρήτη να χάνει τέτοιους επιστήμονες», είπε με σπαραγμό ψυχής ο πατέρας του διασώστη του ΕΚΑΒ, Βαγγέλη Κελαράκη που έχασε τη ζωή του μέσα στο ασθενοφόρο σε τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη.

Το ασθενοφόρο στο οποίο επέβαινε και ο Δημήτρης Βουρβαχάκης, ο οποίος και εκείνος βρήκε τραγικό θάνατο, τυλίχτηκε στις φλόγες, στην εθνική οδό, ενώ ήταν καθ’οδόν προς το Ρέθυμνο για εκπαίδευση.

Ο Χρήστος Κελαράκης μιλώντας στο τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο 9.84, επισήμανε ότι η Κρήτη που τόσα προσέφερε και προσφέρει είναι τραγικό να χάνει τα παιδιά της, τονίζοντας και ο ίδιος το γεγονός ότι, αν υπήρχε μια διαχωριστική νησίδα στο σημείο, όπου έγινε το μοιραίο τροχαίο, πολλά από τα ατυχήματα που έχουν συμβεί, τόσο εκεί, όσο και σε όλο το μήκος του Βόρειου Οδικού άξονα δε θα ήταν θανατηφόρα.

«Να προσευχηθούμε να είμαι ο τελευταίος πατέρας που χάνει το παλικάρι του. Είναι κρίμα η Κρήτη να χάνει τέτοιους επιστήμονες. Θα ήθελα να παρακαλέσω όλοι μαζί, Περιφέρεια, Βουλευτές , ο λαός, να βοηθήσουμε για να φτιαχτεί αυτός ο δρόμος. Είμαι 80 χρονών και τα τελευταία 40 χρόνια ακούω συνεχώς να καταπίνει αθώα παιδιά. Να αφήνει χήρες γυναίκες. Ορφανά παιδιά. Να σκορπά τον πόνο και τη λύπη. Είναι αμαρτία να χάνονται αθώοι  άνθρωποι. Σώστε την Κρήτη μας. Κινδυνεύει», είπε χαρακτηριστικά ο τραγικός πατέρας.

 

Πηγή: creteplus.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ