Τα μηνύματα που έστελνε ο δάσκαλος σε μαθήτριες και τα… κεράσματα – Νέα μαρτυρία

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός δασκάλου σε Δημοτικό σχολείο της Αττικής έπειτα από καταγγελίες γονιών ότι έστελνε ερωτικά μηνύματα σε μαθήτριες.

“Ήμουν χθες στην εργασία μου και ήρθε μία συνάδελφος και μητέρα και μου είπε ότι συνελήφθη ο συγκεκριμένος δάσκαλος για παιδεραστία. Μετά μου είπε ότι έχουν κατασχέσει το laptop του. Φεύγοντας εγώ από την εργασία μου πήγαν να ρωτήσω γιατί έχω και εγώ παιδί εκεί πέρα. Έμαθα ότι ο συγκεκριμένος κύριος έστελνε ερωτικά μηνύματα μέσω Messenger και viber και ότι είχε ασελγήσει, βέβαια, δεν ξέρω κατά πόσο υφίσταται αυτό”, είπε ένας πατέρας του οποίου η κόρη φοιτεί στο συγκεκριμένο σχολείο.

“Το δικό μου το παιδί δεν είναι στην ίδια τάξη με τον συγκεκριμένο δάσκαλο. Όταν ρώτησα το δικό μου παιδί μου είπε ότι δεν την είχε πειράξει. Προσέφερε κεράσματα στα παιδιά. Δεν είχα ασχοληθεί τότε γιατί νόμιζα ότι είναι ένας καλός δάσκαλος που κερνάει τα παιδάκια. Το συγκεκριμένο δάσκαλο τον γνωρίζω μόνο φατσικά”, σημείωσε μιλώντας στο OPEN.

“Τον περιμένουμε όλοι να γυρίσει, καταλαβαίνετε τι θέλω να πω…. Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι. Κανένας πατέρας δεν θα το άφηνε έτσι. Απορώ που είχε και δύο παιδάκια και ο ίδιος. Αυτό το πράγμα είναι αρρώστια. Θα κινηθούμε νομικά σε βάρος του… Έχω μάθει ότι τα μηνύματα είναι σεξουαλικού περιεχομένου”, πρόσθεσε.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.