Συγκλονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος: Ο αδελφός μου απέκτησε σακχαρώδη διαβήτη από τον κορονοϊό

Ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος περιέγραψε την περιπέτεια που πέρασε ο αδελφός του όταν νόσησε με κορονοϊό αλλά και τα προβλήματα υγείας που του άφησε.

“Τις πρώτες πέντε – έξι μέρες νοσηλευόταν και ένα παιδί μαζί με τον αδελφό μου και αυτό με covid, αθλητικός τύπος, αδύνατο παιδί, μη καπνιστής και όταν έπαιρνα τον αδελφό στο νοσοκομείο να του μιλήσω άκουγα έναν άνθρωπο στο βάθος να βήχει. Είχε έναν βήχα αυτό το παιδί που ούτε στο χειρότερο θρίλερ τον έχω ακούσει. Τον ρωτούσα πως είναι το παιδί και μου λέει καλυτερεύει αλλά εγώ δεν πάω καλά. Ο αδελφός μου μου μιλούσε και λαχάνιαζε σαν να έτρεχε μαραθώνιο και μετά από 40 χιλιόμετρα να σε σταματά κάποιος με το μικρόφωνο και να σου μιλά”, είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Καλλιάνος μιλώντας στην εκπομπή ‘Μεσάνυχτα’.

“Ξεφύγαμε τα δύσκολα μετά από 13 μέρες νοσηλείας, άκουσε ο οργανισμός του και ξεφύγαμε από τα δύσκολα. Είχε κολλήσει ήδη και τα δύο του παιδιά, που το πέρασαν ελαφριά. Ευτυχώς δεν κόλλησε η γυναίκα του που είναι έγκυος. Ο αδελφός μου έχει πλέον κληρονομήσει σακχαρώδη διαβήτη που δεν είχε ποτέ και υγρό στην καρδιά. Κάνει ινσουλίνες και έχουν αδυνατίσει τα πόδια του. Κρέμονται. Δεν είναι απλό πράγμα να αρρωστήσει κάποιος με Covid και να το περάσει έτσι”, πρόσθεσε ο γνωστός μετεωρολόγος.

Τι είπε για το μωρό που περιμένουν με τη σύζυγό του

Ο βουλευτής θα γίνει πατέρας καθώς με τη σύζυγό του, Χάρις Δαμιανού, θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. «Εδώ και λίγο καιρό, δεν πηγαίνει στη δουλειά γιατί έχει λίγο άσχημη εγκυμοσύνη. Όλοι μου λένε ότι πρέπει να κάνει υπομονή. Κάνω υπομονή. Αν και στην αρχή με ξένιζε λίγο η συμπεριφορά της».

«Εγώ ήθελα διακαώς να έχει κοριτσάκι γιατί θεωρώ ότι τα κοριτσάκια είναι λίγο πιο ευαίσθητα και χαριτωμένα. Κι εκεί που κάναμε τον υπέρηχο μου δίνει το χέρι και μου λέει, συγχαρητήρια είναι αγοράκι» πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ