Συγκλονίζει ο Δημήτρης που σάρωσε στις Πανελλήνιες έχοντας χάσει τους γονείς του από κορονοϊό: Οφείλω σε εκείνους την επιτυχία μου

Ο Δημήτρης Καρακώστας μπορεί να μην είναι ο πρώτος των πρώτων στις Πανελλήνιες. Σίγουρα, όμως, είναι ο πρώτος σε δύναμη ψυχής και θέληση, καθώς πριν από δύο μήνες έχασε τους γονείς του από κορονοϊό, πάλεψε, αρίστευσε και όπως δήλωσε στο Open τους έκανε υπερήφανους. «Σίγουρα μου στοίχισε που δεν είναι εδώ να το χαρούν μαζί μου, αυτό θα ήθελαν και αυτοί και στον μέγιστο βαθμό που μπορούσα, κατάφερα να τους κάνω υπερήφανους», δήλωσε ο 18 Δημήτρης, ο οποίος, όπως υποστήριξε, την επιτυχία του στις εξετάσεις την οφείλει στους γονείς του που τον δίδαξαν να συνεχίσει να μάχεται και να ξεπερνά όλα τα εμπόδια.

Έτσι ο Δημήτρης κατάφερε να υπερνικήσει όλα τα εμπόδια και την πεσμένη ψυχολογία του και να σαρώσει συγκεντρώνοντας 18.685 μόρια. Ήταν το “δώρο” στους γονείς του που έχασε τόσο νωρίς. Με 18,2 στη Χημεία,19,7 στη φυσική,19,6 στη Βιολογία και 16,8 στη Νεοελληνική γλώσσα, κατάφερε να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα μόρια ώστε να επιλέξει τη σχολή της αρεσκείας του που είναι η Ιατρική.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ