Συγκλονίζει ο 93χρονος που έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του στο Πικέρμι – Πώς περιγράφει τις δραματικές ώρες που έζησε

Του Κωνσταντίνου Νικολόπουλου,

Τα κομμάτια του παζλ της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, προσπαθούν να ενώσουν οι έμπειροι αστυνομικοί, προκειμένου να εξιχνιάσουν την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Στο κάδρο των ερευνών έχει μπει ένας σεσημασμένος Γεωργιανός, ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες να προσπαθεί να περάσει τα σύνορα στον Έβρο, για να διαφύγει. Ο 43χρονος Γεωργιανός κατηγορείται για ληστεία στο σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού στο Πικέρμι, όπου βρέθηκε το DNA του. Από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με τη ληστεία και τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, μπροστά στα μάτια του 11 μηνών βρέφους της, στα Γλυκά Νερά.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών «ξεσκόνισε» το πλούσιο παρελθόν του 43χρονου άνδρα, χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει μέχρι τώρα κάποιο στοιχείο που να τον συνδέει με το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ενώ το γενετικό του υλικό δεν έχει ταυτοποιηθεί με το DNA από τον τόπο του εγκλήματος. Όπως λένε οι αστυνομικές πηγές, ο ίδιος και η ομάδα του είναι σκληροί κακοποιοί, οι οποίοι δρουν μόνοι τους και δεν εντάσσονται στη γεωργιανή μαφία, ενώ οι αστυνομικοί μελετούν ληστείες που ταιριάζουν με το modus operandi του κατηγορουμένου.

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του Γεωργιανού εγκληματία, τον Μάρτιο, στο σπίτι του στο Πικέρμι, περιγράφει στη Realnews ο 93χρονος Γιώργος Κ. Μαζί με τη σύζυγό του, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα, και την οικιακή βοηθό του ήρθαν αντιμέτωποι με τους κουκουλοφόρους που εισέβαλαν τα ξημερώματα στο σπίτι τους. «Ζήσαμε τον απόλυτο τρόμο. Δεν ξέρω τίποτα παραπάνω από αυτά που έχω πει στην Αστυνομία. Είμαι σίγουρος πως οι Αρχές ξέρουν καλά τη δουλειά τους και θα την κάνουν», δηλώνει ο κ. Γιώργος, με τρεμάμενη φωνή. Οι λέξεις βγαίνουν με δυσκολία από το στόμα του, με τις εικόνες από εκείνο το βράδυ να έχουν στοιχειώσει την ψυχή του. Στο ερώτημα αν έχει κληθεί από την Αστυνομία για να αναγνωρίσει τον δράστη που εισέβαλε στο σπίτι του τον περασμένο Μάρτιο, απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας απλά πως δεν έχει δει το πρόσωπό του, καθώς φορούσε κουκούλα. «Δεν μπορώ να γνωρίζω αν πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που εμπλέκεται με τη δολοφονική ληστεία στα Γλυκά Νερά. Μόνο η Αστυνομία τα γνωρίζει αυτά», ψέλλισε ο ηλικιωμένος άνδρας.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ