Συγκλονίζει η Νίκη Μπακογιάννη: Όταν άρχισε να κάνει χειρονομίες, σοκαρίστηκα – ΒΙΝΤΕΟ

Η Oλυμπιονίκης του ύψους Νίκη Μπακογιάννη αποκάλυψε πως είχε δεχτεί και η ίδια ανήθικη πρόταση λίγο μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες της Ατλάντα. “Πιστεύω ότι λίγο πολύ σε όλες έχει συμβεί”, δήλωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στην ΕΡΤ, εκφράζοντας τη στήριξή της στη Σοφία Μπεκατώρου και καλώντας και άλλες γυναίκες να μιλήσουν.

Περιγράφοντας τη δική της σοκαριστική εμπειρία η Νίκη Μπακογιάννη είπε μεταξύ άλλων: “Όταν άρχισε να κάνει χειρονομίες, εκεί σοκαρίστηκα. Η επόμενη αντίδρασή μου ήταν να ρωτήσω για ποιον λόγο τα κάνω αυτά τα πράγματα. Και η απάντηση ήταν αόριστη. Επομένως θεώρησα σκόπιμο να σηκωθώ να φύγω. Στην αρχή πήγα στην τουαλέτα, σκέφτηκα και βγήκα έξω, είχα καλέσει μια φίλη μου, ήρθε με πήρε και φύγαμε”.

“Ήταν ένα στέλεχος του αθλητισμού όταν ήμουν πολύ μικρή” αποκάλυψε, λέγοντας πως το περιστατικό συνέβη όταν ήταν ήδη μια καταξιωμένη αθλήτρια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996 και είχε ήδη κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα εις ύψος.

“Αυτός συνέχισε μετά την παρενόχληση και στράφηκε στην φίλη μου, τάζοντάς της διάφορες διευκολύνσεις στη δουλειά της. Δεν έδωσε κι εκείνη συνέχεια στο θέμα αλλά το συζητούσαμε μερικές φορές όταν συναντιόμασταν” ανέφερε.

“Στέκομαι δίπλα στη Σοφία, τη σέβομαι. Καλώ και άλλες γυναίκες να μιλήσουν”, είπε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ