Συγκλονίζει η μητέρα της 20χρονης δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού: «Καμία μάνα να μην έρθει στην θέση μου»

Η μητέρα της 20χρονης δόκιμης πλοιάρχου του Εμπορικού Ναυτικού, Μαριάννας Τσίγκα, που πέθανε στο πρώτο της ταξίδι έπειτα από ασθένεια, μίλησε για το γεγονός πως δεν έχει βρεθεί ακόμα η αιτία του θανάτου της κόρης της, αν και έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας.

Υπενθυμίζεται ότι η 20χρονη δόκιμος έχασε τη ζωή της αιφνίδια, έπειτα από ασθένεια που παρουσίασε ενώ επέβαινε  ως μέλος πληρώματος σε δεξαμενόπλοιο που έκανε ταξίδι στην Ινδία. Η δόκιμος μεταφέρθηκε στην Ελλάδα, μαζί με ιατρικό συνοδό, σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και στη συνέχεια σε νοσοκομείο, όπου απεβίωσε στις 17 Σεπτεμβρίου, έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε για 16 ημέρες.

Μιλώντας στο Mega, η μητέρα της 20χρονης Μαριάννας έκανε έκκληση να γίνουν όσο πιο γρήγορα οι ιστολογικές εξετάσεις ώστε να διαλευκανθεί η αιτία του θανάτου του παιδιού της.

«Περιμένουμε κάποιες ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. Κάνω έκκληση να γίνουν όσο πιο γρήγορα γιατί δεν μπορούμε να ζούμε με το γιατί πέθανε το παιδί μας. Ένα 20χρονο αγγελούδι. Θέλουμε την αιτία και εάν βρεθεί μήπως μπορέσουμε να βοηθήσουμε και άλλα παιδιά ώστε καμία μανούλα να μην έρθει στην θέση του έχω έρθει εγώ. Πήγαινε καλύτερα και όλοι περιμέναμε να γυρίζει πίσω στην Κω και κάναμε όνειρα. Κάτι έγινε όμως που άλλαξε όλη την πορεία με την ασθένειά της» ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της 20χρονης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ