Συγκλονίζει η κατάθεση της σερβιτόρας που έσωσε τη 19χρονη στην Ηλιούπολη – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει η κατάθεση της νεαρής κοπέλας που εργάζεται σε καφετέρια δίπλα από το σπίτι-κολαστήριο στην Ηλιούπολη και βοήθησε τη 19χρονη να απελευθερωθεί. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, στην κατάθεσή της η σερβιτόρα περιέγραψε πως έκρυψε τη 19χρονη ενώ την αναζητούσε ο 39χρονος αστυνομικός.

«Με το που με είδε βούρκωσε και μου έκανε νοήματα ότι δε θέλει να μιλήσει. Εγώ τη ρώτησα αν προχθές ο σύντροφός της την είχε χτυπήσει και εκείνη μου έκανε πάλι νόημα βουρκωμένη ότι δε μπορεί να μιλήσει» ανέφερε η νεαρή σερβιτόρα.

Στη συνέχεια η 19χρονη έφυγε, αλλά εμφανίστηκε και πάλι λίγο αργότερα, τρομοκρατημένη και τότε η υπάλληλος την πήρε αγκαλιά, ενώ ο αστυνομικός την αναζητούσε. «Τον είδαμε να είναι πάνω στη μηχανή του και να κάνει βόλτες, τότε κατάλαβα ότι αυτός την έψαχνε και της είπα να πάει στο μπάνιο να κρυφτεί, όπως και έκανε. Μετά αυτός πέρασε άλλες δύο φορές, ενώ εκείνη συνέχισε να είναι στην τουαλέτα. Μετά την πήγαμε στην αποθήκη» συμπλήρωσε η νεαρή κοπέλα.

«Ήθελα να τη βοηθήσω» υποστηρίζει ο 39χρονος

Στην απολογία του ο 39χρονος αστυνομικός υποστήριξε ότι γνώριζε ότι η 19χρονη είχε πέσει θύμα βιασμού από τον πατέρα της και ήθελε να την προστατεύσει. «Και σαν αστυνομικός και σαν άνθρωπος όταν άκουσα αυτά από την 19χρονη ήθελα να τη βοηθήσω. Επικοινώνησα με την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων Αθηνών και μου είπαν ότι επειδή δεν είναι ανήλικη δε μπορούν αν την αναλάβουν και μου είπαν να απευθυνθώ στη Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος», ανέφερε ο 39χρονος.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.