Συγκλονίζει η εθελόντρια Κατερίνα Ιωαννίδου: Μία τεράστια “συγγνώμη” στους γονείς του δικού μας Βασίλη

Συγκλονίζει γι’ ακόμη μια φορά με τα λεγόμενά της, η εθελόντρια Κατερίνα Ιωαννίδου, η οποία βρέθηκε στο πύρινο μέτωπο στις Αφίδνες την Παρασκευή και έγινε viral μέσα από φωτογραφίες της στο “πεδίο της μάχης”.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η εθελόντρια έστειλε μήνυμα πως “ό,τι μπορώ εγώ προσωπικά αλλά και όλοι μας, θα το κάνουμε, και με θυσίες. Είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε τα πάντα όλα προκειμένου να σωθεί ο φυσικός πλούτος, ζωές και περιουσίες” και απευθυνόμενη στον κόσμο, κάλεσε “να αφήσουμε λίγο πολιτικά, κόμματα, ποιος έκανε, ποιος δεν έκανε, αυτά θα τα βρούμε μετά. Σε τέτοιες καταστάσεις που βιώνει η χώρα μας, όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να προσπαθούμε πραγματικά. Όλοι μας μπορούμε να κάνουμε κάτι, ακόμη και αν αυτό είναι να δώσουμε ένα μπουκαλάκι νερό στους πυροσβέστες. Που τα παιδιά, 60-70 ώρες βρέχαμε την άσφαλτο με τις μάνικες για να πέσουν να ξαπλώσουν δύο λεπτά, να ηρεμήσουν, να συνέλθουν”.

Η Κατερίνα Ιωαννίδου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον εθελοντή δασοπυροσβέστη από την ομάδα των Αφιδνών, το σπίτι του οποίου κάηκε, ενώ εκείνος έτρεχε να προσφέρει βοήθεια σε άλλους πολίτες και να σβήσει φωτιές από άλλα σπίτια. Όπως είπε, “εκείνη την ώρα κυριολεκτικά καιγόμασταν. Δεν υπήρχαν υδροφόρες, τα οχήματα ήταν στεγνά, καιγόμασταν. Και κάηκε το σπίτι ενός εθελοντή δασοπυροσβέστη των Αφιδνών, ο οποίος παρέδωσε τον σκύλο του στη δική μου την ομάδα εθελοντών, και μας είπε κλαίγοντας πραγματικά ‘είναι το μόνο που μου απέμεινε πια, να τον προσέχετε και θα με βρείτε εκεί’”. Σημείωσε ότι δεν μπόρεσαν να τον βρουν προκειμένου να του παραδώσουν τον σκύλο του, “αλλά τον παραδώσαμε στο Ολυμπιακό Χωριό και ευτυχώς, απ’ ότι έμαθα σήμερα τον βρήκε ο άνθρωπος”.

Συγκλόνισε, δε, λέγοντας: “να πω πραγματικά, μέσα από την ψυχή μου ένα τεράστιο ‘λυπάμαι’ και μία τεράστια ‘συγγνώμη’ και στους γονείς του δικού μας Βασίλη, που χάθηκε και σε όλους ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ σε εκείνους που με βοήθησαν κι εμένα να γυρίσω στο σπίτι μου σώα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ