Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου: Είδα το χέρι μου κομμένο – Άλλαξε η ζωή μου μετά το ατύχημα – ΒΙΝΤΕΟ

Η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε για πρώτη φορά για το σοβαρό ατύχημα που είχε και για την αγάπη που εισέπραξε από τον κόσμο.

“Μετά το ατύχημα αισθάνθηκα πολύ αγάπη. Αισθάνθηκα κάτι το οποίο δεν το έχω αισθανθεί ξανά ποτέ. Με το που έγινε το χειρουργείο και για δύο μέρες, ένιωθα πιο όμορφη και πιο γαλήνια από ποτέ. Και ένιωθα ότι αυτό δεν ήταν δικό μου, ένιωθα ότι ήμουν στις προσευχές των ανθρώπων… Ένιωθα ότι κάτι είχε έρθει και με είχε βάλει στην αγκαλιά του. Ήταν από τα πιο ευλογημένα συναισθήματα που έχω νιώσει”, είπε η Έρρικα Πρεζεράκου μιλώντας στην εκπομπή “Tik Talk.

“Βρισκόμουν μέσα στο σκάφος, μαζί με τέσσερα άτομα… Το σκάφος πήγαινε πολύ γρήγορα. Είχε δύο 300άρες μηχανές και συζητούσαν όλοι πόσο γρήγορα και πόσο καλά πάει το σκάφος. Και κάνει ένα έτσι… και γυρίζει το σκάφος 360 μοίρες. Ξαφνικά βρίσκομαι εκσφενδονισμένη μέσα στη θάλασσα. Σε αυτήν την κίνηση, ο οδηγός δεν κατάλαβε ότι έπεσα μέσα στη θάλασσα. Και όπως το σκάφος είναι εδώ, πετάγομαι μέσα στο νερό, το σκάφος συνεχίζει και γυρίζει… Θυμάμαι ότι κουτρουβαλάω μέσα και την ώρα που πάω να βγω, βγαίνω κάτω από τις προπέλες. Αν δεν είχα το χέρι μου πιο ψηλά, δεν θα μιλούσαμε τώρα. Ξέρω ότι με είχε χτυπήσει η προπέλα, απλά δεν είχα καταλάβει πού. Είδα το χέρι μου κομμένο, ήταν ένα τεράστιο σοκ. Δεν ξέρω με ποια Έρρικα συντονίστηκα εκείνη την ώρα και ξεκίνησα να κολυμπάω με το άλλο μου χέρι”, σημείωσε η πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ.

“Έχω μπροστά μου ακόμη δύο χειρουργεία. Κάποιοι μυς χάθηκαν τελείως, αλλά είμαι αισιόδοξη. Δεν είμαι το σώμα μου αλλά είμαι η ψυχή μου… Άλλαξε η ζωή μου μετά το ατύχημα. Είχα μάθει να δουλεύω πολύ με το σώμα και θες να διδάξεις σε παιδιά – που τα παιδιά το πρώτο που κοιτάνε είναι τα χέρια σου – και νιώθεις ότι δε μπορείς να διδάξεις, ότι δε μπορείς να εργαστείς στο βαθμό που μπορούσες πριν… Έχει αλλάξει όλη μου η ζωή ουσιαστικά μετά από αυτό”, πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ