Συγκλονίζει η δημοσιογράφος που δίνει μάχη με τον καρκίνο – “Δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ”

Συγκλονίζει η Αριάδνη Γερασιμίδου αποκαλύπτοντας την μάχη που δίνει τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο. Η δημοσιογράφος στον τομέα του αυτοκινήτου δημοσίευσε ένα βίντεο στο youtube με τίτλο “Το πιο δύσκολο βίντεο της ζωής μου”.

Όπως αναφέρει, τα τελευταία τέσσερα χρόνια δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο με τους γιατρούς να την ενημερώνουν πως πλέον δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία που μπορεί να κάνει. «Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ», εξηγεί.

«Ήμουν στο νοσοκομείο την προηγούμενη εβδομάδα και έβλεπα στο GNTM τη Ζενεβιέβ να λέει ότι η ειλικρίνεια είναι δύναμη, με αφορμή μία κοπέλα που είχε χάσει τα μαλλιά της. Άρχισα να κλαίω και αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο…

Έχω καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια παρά κάτι. Δεν φαίνεται τόσο εμφανισιακά. Επί τέσσερα χρόνια είναι κάτι το οποίο ο οργανισμός μου αντεπεξέρχεται πολύ καλά. Πριν λίγες μέρες όμως, μετά από σειρά χημειοθεραπειών, μου ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία, δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ. Νομίζω ότι όποια παρενέργεια υπάρχει από τις χημειοθεραπείες, την έχω περάσει.

Ο καρκίνος που είχα ήταν στο παχύ έντερο. Ήταν επί επτά μήνες λάθος διάγνωση γιατρού με αποτέλεσμα να κάνει μεταστάσεις. Αυτό που θέλω να σας πω είναι να παίρνετε πάντα δεύτερη και τρίτη γνώμη», λέει, μεταξύ άλλων, στη συγκλονιστική της εξομολόγηση η Αριάδνη Γερασιμίδου.

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ