Συγκλονιστική μαρτυρία για το θανατηφόρο τροχαίο στη Μονεμβασιά: “Είδαμε τον χάρο με τα μάτια μας”

Συγκλονίζει ο γενικός ιατρός στη Μονεμβασιά για το θανατηφόρο τροχαίο, το οποίο προκάλεσε ο 52χρονος, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ. Ο Βασίλης Κουλουβάκος, Γενικός Ιατρός Μονεμβασιάς, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου για την υπόθεση που βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας τα τελευταία 24ωρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος μετήχθη νωρίς το πρωί της Δευτέρας από το Α. Τ. Σκάλας στον Εισαγγελέα Σπάρτης. Την Κυριακή έγινε γνωστό ότι ο ίδιος χτύπησε το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν οι Τάσος Σαρμπάνης και Νικήτας Δέμελλος και τους παρέσυρε για αρκετά μέτρα, με αποτέλεσμα να βρουν φρικτό θάνατο. Αρχικά θα μεταφερόταν στο ψυχιατρείο της Τρίπολης, για να εκτιμηθεί η κατάστασή του. Όμως, τελικά οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Σπάρτης, όπου δεν υπήρχε ψυχίατρος για να τον εξετάσει, και τελικά επέστρεψε στο ΑΤ Σκάλας και από εκεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν, ο Βασίλης Κουλουβάκος τόνισε αρχικά: “Πεντακόσια μέτρα πριν από το κέντρο, με σταμάτησαν δύο παιδιά και μου είπαν ότι υπάρχει τραυματίας που τον παρέσυρε αυτοκίνητο και το αυτοκίνητο έφυγε”.

“Ήταν ζωντανός, αλλά η κατάστασή του ήταν πολύ βαριά. Ήρθε κι άλλος ένας κύριος, επειδή ήταν σκοτεινά φώτιζε με το κινητό του για να δω τον τραυματία. Έπειτα από 5-10 λεπτά, δεν νομίζω να ήταν παραπάνω, ενστικτωδώς είδα ένα αυτοκίνητο με ιλιγγιώδη ταχύτητα να έρχεται πάνω μας… Το μόνο που πρόλαβα να κάνω ήταν να τραβήξω τον κύριο, διαφορετικά θα είχαμε χτυπήσει και οι δύο”, συμπλήρωσε.

“Είδαμε τον χάρο με τα μάτια μας εκείνη τη στιγμή… Δυστυχώς, το ασθενοφόρο ήρθε έπειτα από 1,5 ώρα, γιατί ήταν σε άλλο περιστατικό, σε χωριό. Αυτό που έχω να σας πω, είναι ότι αν δεν υπήρχε η άμεση παρέμβαση της αστυνομίας, θα θρηνούσαμε πάρα πολλά θύματα. Εμένα μου έδινε την εικόνα ενός οδηγού που ήξερε τι έκανε και πού πήγαινε, με ταχύτητα φυσικά”, κατέληξε ο Βασίλης Κουλουβάκος.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ