Συγκλονιστικές μαρτυρίες εγκαυματιών από το Μάτι: Ο εφιάλτης μας δεν θα “σβήσει” ποτέ – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των ανθρώπων που κατάφεραν να επιβιώσουν από την κόλαση στο Μάτι, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

“Έκανα την προσευχή μου στον Θεό να με βοηθήσει. Καταδικασμένοι νιώθουμε” λέει μια 23χρονη πυρόπληκτη που έμεινε 67 ημέρες στην Εντατική. Υπεβλήθη σε δέκα επεμβάσεις ενώ φέρει εγκαύματα στο 70% του κορμιού της.Κατάφερε να περπατήσει μόλις πριν από λίγες ημέρες. “Χάσαμε και τον πατέρα μου, αυτό είναι το χειρότερο” λέει η 23χρονη γυναίκα που εύχεται αν γίνουν όλα όπως πριν “αλλά δεν μπορούν να γίνουν όπως πριν”.

Η μητέρα της τονίζει: “Να τιμωρηθούν παραδειγματικά για την ανευθυνότητα, την ηλιθιότητα, αυτοί που είναι στην Προστασία τι έκαναν, κοιμόντουσαν; μπάνιο στη θάλασσα; Δεν καταλαβαίνω τι έκαναν, κι άφησαν τόσο κόσμο να καεί. Δεν μας έχει βοηθήσει το κράτος. Κάτι λίγα χρήματα πήραμε. Μόνο ο κόσμος βοηθάει”.

“Ένας δεν βρέθηκε να πει συγγνώμη”, είπε ο κ. Κώστας ο οποίος έμεινε στην Εντατική επί 45 ημέρες με βαριά εγκαύματα. Κάηκε έξω από το σπίτι του με τη γυναίκα του, τη νύφη του και τον εγγονό του. “Λαμπάδιασε 40 μέτρα πάνω η φλόγα. Μας έκαψε το θερμικό κύμα και τους τέσσερις. Κάηκα στο πρόσωπο, και στα δύο χέρια και στα πόδια” και αγανακτεί με τρόπους και συμπεριφορές:

“Ένας δεν βρέθηκε να πει συγγνώμη, κάναμε λάθος, είχε την αναίδεια ο κ. Τόσκας να βγει και να πει ότι δεν βρήκαμε σφάλμα,. Η καθαρίστρια που πλαστογράφησε και είχε 13 παιδιά πάει για κακούργημα. Εδώ έχουμε 100 νεκρούς αλλά κανένας δεν ενδιαφέρεται”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ