Εθελόντρια τραγουδά στη φάλαινα την ώρα που δίνει μάχη για τη ζωή – Το βίντεο που συγκινεί

Συγκίνηση προκαλεί ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Σε αυτό καταγράφεται μία εθελόντρια από την All For Blue Organization να βρίσκεται δίπλα στη νεαρή φάλαινα και να της τραγουδάει, δίνοντας με αυτό τον τρόπο στοργή και δύναμη να συνεχίσει τη μάχη για τη ζωή.

Νέα προσπάθεια για τον “Σωτήρη” – Στα ρηχά σε νησί του Σαρωνικού η φάλαινα

Ο ζιφιός που βγήκε στα ρηχά στην Βουλιαγμένη και στον Άλιμο τις προηγούμενες ημέρες, εντοπίστηκε εκ νέου στα ρηχά σε νησί στον Σαρωνικό, όπως αναφέρει το Ερευνητικό Κέντρο Διάσωσης και Περίθαλψης Κητωδών, Αρίων.

Η φάλαινα δέχθηκε την ιατρική βοήθεια και τη φροντίδα ειδικών επιστημόνων και δυτών. Φαίνεται πως ο «Σωτήρης», όπως ονόμασαν τον νεαρό Ζιφιό, ενώ ήταν σοβαρά τραυματισμένος άρχισε να ανταποκρίνεται στη θεραπεία και έτσι αποφασίστηκε να γίνει προσπάθεια να οδηγηθεί σε βαθύτερη περιοχή από την ομάδα Διάσωσης του ΑΡΙΩΝ και τους δύτες καθώς έπλεε κανονικά.

“Ειδοποιήθηκε άμεσα από το τοπικό Λιμεναρχείο η Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ μαζί με τον ΑΡΙΩΝ για την επαναπροσάραξη του ίδιου Ζιφιού σε νησί του Σαρωνικού. Η Ομάδα διάσωσης Κτηνιάτρων και εθελοντών των Αθηνών ανταποκρίνεται στο σημείο” τονίζεται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ