Survivor στην Ιερά οδό: Αυτοκίνητα, δέντρα και στάσεις λεωφορείων «ξεφυτρώνουν» στα πεζοδρόμια – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Πεζοδρόμια στην Ιερά οδό που θυμίζουν στίβο μάχης του Survivor  καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά οι διερχόμενοι με έπαθλο την σωματική ακεραιότητα τους.

Δυστυχώς αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά οι δυσκολίες στην καθημερινότητα των πολιτών. Οδηγοί που αφήνουν τα αυτοκίνητά τους όπου θέλουν αδιαφορώντας για τους συμπολίτες τους, δέντρα στην μέση των μικρών πεζοδρομίων, ενώ στάσεις… ξεφυτρώνουν ξαφνικά.  Γονείς με καρότσια, ηλικιωμένοι, ακόμη και ερασιτέχνες δρομείς είναι αναγκασμένοι να διακινδυνεύον την σωματική τους ακεραιότητα.

Στις φωτογραφίες αναγνώστη του enikos.gr καταγράφονται τα εμπόδια στα πεζοδρόμια κοντά στον σταθμό του Ελαιώνα. Οι διερχόμενοι είναι αναγκασμένοι είτε να κατέβουν στον δρόμο, είτε να ανέβουν στα παρτέρια όπου όμως υπάρχουν φυτά. Για τα ΑμΕΑ ή τα βρεφικά καρότσια ο δρόμος είναι η μόνη λύση για να μπορέσουν να περάσουν από τα εμπόδια που υπάρχουν στα στενά πεζοδρόμια.

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ