Γιώργος Κατσαούνης: Ο αγρότης του Survivor και η μήνυση 16χρονης για σεξουαλική παρενόχληση

Μία νέα καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος ανήλικης έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες. Συγκεκριμένα μία 16χρονη κατέθεσε μήνυση σε βάρος ενός γνωστού παίκτη ριάλιτι, τον οποίο κατηγορεί για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με την Espresso ο κατηγορούμενος σε αυτή την υπόθεση είναι ο Γιώργος Κατσαούνης, που συμμετέχει στο φετινό Survivor. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021, σχεδόν δύο εβδομάδες πριν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Κατσαούνης συνελήφθη στα Φάρσαλα έπειτα από μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος του από την 16χρονη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Όπως ανέφερε στην καταγγελία της η ανήλικη, ενώ επέστρεφε από διασκέδαση στην κεντρική πλατεία των Φαρσάλων, ο Γιώργος Κατσαούνης την άρπαξε από την κουκούλα και την εξανάγκασε να καθίσει σε ένα παγκάκι, όπου προχώρησε σε ασελγείς πράξεις, θωπεύοντάς την στους μηρούς της στο ύψος των γοφών και προτρέποντάς την ταυτόχρονα να τον ακολουθήσει στο σπίτι του για «να της κάνει μασάζ».

«Όλα συνέβησαν σε δημόσιο χώρο, πρώτες πρωινές ώρες. Η ανήλικη έτρεξε αμέσως στο σπίτι της και το πρωί διηγήθηκε στους γονείς της το περιστατικό. Κατέφυγε στις Αρχές δείχνοντας την εμπιστοσύνη της στους θεσμούς, κατήγγειλε αμέσως το συμβάν» επιβεβαίωσε η δικηγόρος Μαρία Γαλλιού που εκπροσωπεί την ανήλικη.

Μετά τη μήνυση σε βάρος του 28χρονου παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του. Πέρασε το βράδυ στα κρατητήρια και το πρωί της Παρασκευής 3ης Δεκεμβρίου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Λάρισας, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο. Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχει ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη, ενώ ο ίδιος αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ