Στυλίδα: Θρίλερ με την εξαφάνιση γνωστού επαγγελματία της εστίασης – Τα νεότερα για τις έρευνες

Αγωνία για τον 55χρονο από την Στυλίδα, που έχει εξαφανιστεί και αναζητείται. Ο 55χρονος είναι πολύ γνωστός και αγαπητός επαγγελματίας, που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης.

Τα ίχνη του έχουν χαθεί από το μεσημέρι της Δευτέρας. Οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του, ανησύχησαν και ειδοποίησαν τις Αρχές (Πυροσβεστική, 7η ΕΜΑΚ, Αστυνομία) που ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο 55χρονος άνδρας δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Τελευταία φορά που τον είδε κάποιος ήταν γύρω στη 1 το μεσημέρι της Δευτέρας να κινείται πεζός στην περιοχή “Προφήτης Ηλίας” πάνω από το νεκροταφείο της πόλης.

Φεύγοντας από το σπίτι του, ο άνδρας δεν πήρε ούτε κινητό, ούτε χρήματα. Αυτό το στοιχείο ήταν που ανησύχησε την οικογένειά του που δήλωσε την εξαφάνισή του το ίδιο απόγευμα.

Η κινητοποίηση είναι μεγάλη και οι έρευνες συνεχίζονται στην περιοχή πάνω από την Στυλίδα, στον “Προφήτη Ηλία”, παρά την έντονη βροχόπτωση. Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, αναμένεται περαιτέρω επιδείνωση του καιρού, γι’ αυτό η ανησυχία για την τύχη του άνδρα που αγνοείται μεγαλώνει όσο περνούν οι ώρες.

Πηγή φωτό και πληροφοριών: lamiareport / lamianow

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ