Στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου οδηγήθηκαν τα δύο αδέρφια που κατηγορούνται για τη δολοφονία του κτηνοτρόφου – Τι ισχυρίστηκαν οι κατηγορούμενοι

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου ο 24χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία 63χρονου κτηνοτρόφου αλλά και ο 25χρονος αδερφός του, που σύμφωνα με την αστυνομία εμπλέκεται στην υπόθεση.

Ο 24χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι αυτός πυροβόλησε και σκότωσε τον κτηνοτρόφο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ενώ ο κατά ένα χρόνο μεγαλύτερος αδελφός του, αρνήθηκε τη συμμετοχή του στο έγκλημα. “Όταν πήγα εγώ, είχε ήδη γίνει το κακό”, φέρεται να δήλωσε ο 25χρονος.

Σε βάρος του 24χρονου ο Εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του Αλβανού εργάτη και στον αδελφό του για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία, ενώ και οι δύο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 24χρονος υποστήριξε πως προηγήθηκε διαπληκτισμός και το θύμα τον απείλησε με καραμπίνα και έτσι έγινε το κακό. Αρνήθηκε δηλαδή ότι του είχε στήσει ενέδρα.

Η κηδεία του 63χρονου έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Άνω Μέρος, μέσα σε κλίμα οργής και οδύνης αλλά και με ισχυρή την αστυνομική παρουσία στην περιοχή.

Πηγή: cretalive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ