Στο “σκαμνί” τα δύο αδέλφια που είχαν σκορπίσει τον τρόμο σε μπαρ στο Ηράκλειο

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αναμένεται να καθίσουν τα δύο αδέλφια, που τον Ιούνιο του 2017 σκόρπισαν τον τρόμο σε μπαρ της παραλιακής λεωφόρου του Ηρακλείου, ανοίγοντας πυρ εναντίον θαμώνα του καταστήματος, τραυματίζοντας τελικά δύο άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό είχε σημειωθεί ξημερώματα της 24ης Ιουνίου, όταν τα δύο αδέλφια, μέλη γνωστής οικογένειας του νησιού, 27 και 25 ετών μπήκαν σε μπαρ και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον ενός 34χρονου άνδρα, προκαλώντας τον πανικό σε θαμώνες και εργαζόμενους.

Μάλιστα, από τα πυρά είχε τραυματιστεί ακόμη ένας 36χρονος από την Αθήνα που είχε έρθει για καλοκαιρινές διακοπές στο Ηράκλειο. Οι δύο τραυματίες είχαν μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Μετά το περιστατικό σε βάρος των δύο ανδρών είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, καθώς διέφευγαν της σύλληψης και αναζητούνταν από την αστυνομία.

Τα δύο αδέρφια, εμφανίστηκαν αργότερα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου και έθεσαν εαυτούς στη διάθεση των αρχών. Πηγή: cretapost.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ