Στο ψυχιατρείο ο Ολλανδός

Αναβλήθηκε τελικά η χειρουργική επέμβαση στην οποία θα υποβαλλόταν ο 11χρονος από τη Ρωσία που υπέστη τις 20 μαχαιριές από τον 20χρονο Ολλανδό ανιματέρ σε ξενοδοχείο της Κρήτης... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Στο ψυχιατρείο ο Ολλανδός

Αναβλήθηκε τελικά η χειρουργική επέμβαση στην οποία θα υποβαλλόταν ο 11χρονος από τη Ρωσία που υπέστη τις 20 μαχαιριές από τον 20χρονο Ολλανδό ανιματέρ σε ξενοδοχείο της Κρήτης.

Η επέμβαση είχε στόχο να διορθωθεί η βλάβη στον τένοντα του αριστερού του χεριού, ωστόσο οι θεράποντες γιατροί έκριναν ότι ο οργανισμός του μικρού είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένος και δε χρειάζεται να μπει στο χειρουργείο για μια επέμβαση ρουτίνας, όπως την χαρακτηρίζουν, η οποία μπορεί να γίνει και τις επόμενες μέρες.

Να σημειωθεί βέβαια ότι αυτό για το οποίο προβληματίζονται και οι γιατροί είναι η αποκατάσταση της κινητικής λειτουργίας των κάτω άκρων του αγοριού.

Στο μεταξύ ο 20χρονος Ολλανδός ο οποίος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, θα οδηγηθεί τελικά στην Ψυχιατρική πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού. Οι αρχές έκριναν ότι εκεί θα μπορεί ο νεαρός να λαμβάνει την φαρμακευτική αγωγή που χρειάζεται και την οποία, σύμφωνα τουλάχιστον και με όσα δήλωσε η μητέρα του, είχε διακόψει κατά την παραμονή του στην Κρήτη.

 

Πηγή: cretalive.gr

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.