Στο πλευρό της ΕΛΠΙΔΑΣ όλοι οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές και Ολυμπιονίκες – ΒΙΝΤΕΟ

Μια μεγάλη καμπάνια ευαισθητοποίησης της ελληνικής κοινωνίας για τον παιδικό καρκίνο ξεκίνα το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Σύμμαχοι της ΕΛΠΙΔΑΣ όλοι οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές και Ολυμπιονίκες οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Προέδρου του Συλλόγου κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη και «αγκάλιασαν» αυτή την προσπάθεια!

Ο κορυφαίος καλαθοσφαιριστής του NBA Γιάννης Αντετοκούμπο, χωρίς δεύτερη σκέψη, συμμετείχε στην μεγάλη αυτή προσπάθεια, από τις Η.Π.Α. όπου βρίσκεται. Φόρεσε το μπλουζάκι της ΕΛΠΙΔΑΣ και έστειλε το δικό του μήνυμα για την δημιουργία μιας μεγάλης αλυσίδας αγάπης για τα παιδιά με καρκίνο. Η προθυμία του αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την ξεχωριστή του ευαισθησία και αγάπη για τα παιδιά.

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, η Χρυσή και Χάλκινη Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, ο Χρυσός και Ασημένιος Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη και η Χρυσή και Χάλκινη Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη ένωσαν επίσης τις δυνάμεις τους με την ΕΛΠΙΔΑ! Οι σπουδαίοι Έλληνες αθλητές βρέθηκαν στο πλευρό της ΕΛΠΙΔΑΣ στηρίζοντας τα παιδιά και την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» με ειλικρινή αγάπη και μοναδική ευαισθησία!

Τους καλωσορίζουμε όλους στην μεγάλη οικογένεια της ΕΛΠΙΔΑΣ και τους ευχαριστούμε θερμά!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ