Στο νεκροτομείο Λαμίας παραμένει επί 27 ημέρες η σορός ενός Ινδού

Για 27 ημέρες παραμένει στο ψυγείο του νεκροτομείου Λαμίας η σορός ενός Ινδού, οποίος έχασε τη ζωή του στις 3 Μαΐου όταν κάηκε ζωντανός μέσα σε σπίτι στο Λευκοχώρι Αμφίκλειας, στη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, η σορός του 45χρονου μεταφέρθηκε στη Λαμία, αλλά επειδή η Ιατροδικαστής κ. Ακριβούση είχε άδεια και δεν μπορούσε να γίνει εκεί η νεκροψία – νεκροτομή, την έστειλαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πειραιά. Εκεί όμως δεν δέχτηκαν να παραλάβουν τη σορό με την αιτιολογία ότι, αφού υπάρχει ιατροδικαστική υπηρεσία στη Λαμία, θα πρέπει να γίνει στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας η νεκροψία – νεκροτομή.

Η σορός επέστρεψε αυθημερόν στη Λαμία και τοποθετήθηκε στο ψυγείο, όπου παραμένει για σχεδόν ένα μήνα χωρίς να έχει ενδιαφερθεί κανείς. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport, η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας Αποστολία Ακριβούση, όταν επέστρεψε από την άδειά της, δεν έκανε την νεκροψία. Σύμφωνα με πληροφορίες η αιτιολογία ήταν ότι, αφού τότε είχε άδεια έπρεπε να είχε γίνει σε άλλη Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Διαβάστε επίσης:

Αιχμές για τη συμπεριφορά των αστυνομικών αφήνει ο δικηγόρος του 30χρονου “δράκου” – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ