Στο “μικροσκόπιο” της Αντιτρομοκρατικής τα ίχνη των βομβιστών – ΒΙΝΤΕΟ

Για ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο κάνουν λόγο τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής, αναφορικά με την τρομοκρατική επίθεση στο κτίριο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στο Νέο Φάληρο.

Θεωρούν πως την επίθεση έφεραν εις πέρας τουλάχιστον 3-4 άτομα. Υπολογίζουν ότι δύο ήταν τα μέλη της οργάνωσης που πήγαν με αυτοκίνητο στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου, σταμάτησαν μπροστά στον ΣΚΑΪ και άφησαν τη βόμβα στην άκρη του δρόμου, ενώ ένας ή ακόμα και δύο έκαναν τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα στον ΑΝΤ1 και το zougla.gr.

Δεν μπορούν ακόμη να υπολογίσουν εάν υπήρχε υποστηρικτική ομάδα και πόσα άτομα μπορούσαν να ήταν εκεί. Στο “μικροσκόπιο” της Αντιτρομοκρατικής βρίσκεται το καμένο αυτοκίνητο που βρέθηκε στην περιοχή των Πετραλώνων, καθώς θεωρεί βέβαιο ότι αυτό το χρησιμοποίησαν οι δράστες για να μεταφέρουν το σακίδιο με τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Οι Αρχές αναζητούν βίντεο που να έχει καταγράψει το αυτοκίνητο των βομβιστών και την πορεία διαφυγής μέχρι τα Πετράλωνα, ώστε από εκεί να ψάξουν να βρουν με ποιόν τρόπο έφυγαν αφού πυρπόλησαν το όχημα. Εξετάζουν το σενάριο πίσω από την επίθεση να κρύβονται ο “σγουρομάλλης” κα ο “ξανθός”.

Πλαστές ταυτότητες με φωτογραφίες των δύο ανδρών είχαν βρεθεί πέρυσι στην γιάφκα της Ηλιούπολης. Όπως λένε στελέχη της Αντιτρομοκρατικής στον ΑΝΤ1, «η έρευνα έχει φθάσει στο 4-5%», καθώς συλλέγουν υλικό από δεκάδες κάμερες ασφαλείας, τα οποία – αφού συγχρονίσουν – θα πρέπει να εξετάσουν τα διερχόμενα αυτοκίνητα, προκειμένου να φθάσουν στα ίχνη των βομβιστών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ