Στο… μηδέν η Νάντια Φοντάνα

Στο… μηδέν η Νάντια Φοντάνα

 

Τα φώτα των κινηματογραφικών στούντιο, των θεάτρων και των νυχτερινών κέντρων, έχουν σβήσει εδώ και πολλά χρόνια για την παρτενέρ του Φώτη Μεταξόπουλου. Τώρα, όμως, και η ίδια η ζωή της Νάντιας Φοντάνα σε τίποτα δεν θυμίζει τις ένδοξες λαμπερές μέρες.

Η θρυλική χορεύτρια έκλεισε πριν από λίγο καιρό το πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ, το οποίο είχε ανοίξει πριν από 15 χρόνια, για να βγάζει τα προς το ζην, ύστερα από τα χρέη-βουνό που της δημιούργησαν κακοί συνεργάτες. Για να ξεχρεώσει μάλιστα αναγκάστηκε να πουλήσει το σπίτι της. Μοναδική «ανάσα» στον κυκεώνα των οικονομικών προβλημάτων, που αντιμετωπίζει, είναι η τιμητική σύνταξη, που έχει μεν εγκριθεί, αλλά δεν της έχει ακόμη δοθεί, καθώς σκαλώνει στην παλιά οικονομικη της κατάσταση, τότε δηλαδή που ακόμη δεν είχε μπει η … θηλιά στο λαιμό της.

Τον τελευταίο καιρό, η Νάντια Φοντάνα έχει απομονωθεί σε ένα σπίτι το οποίο νοικιάζει και επικοινωνεί μόνο με λίγους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι προσπαθούν να τη στηρίξουν με κάθε τρόπο. Η εκπάγλου καλλονής Νάντια, διατηρώντας πάντα τη γνώριμη αξιοπρέπεια, που τη χαρακτηρίζει και μη αποζητώντας τον οίκτο των άλλων, προτιμά να μην συζητάει για όσα την «πνίγουν» και την κάνουν (σύμφωνα με πληροφορίες των οικείων της) να σκέφτεται ακόμη και την αυτοκτονία ως λύση στο Γολγοθά που ανεβαίνει.

Η διάσημη χορεύτρια, που έλαμψε, κυρίως, στα 70s, συνδέοντας το όνομά της με τον Φώτη Μεταξόπουλο (αρχικά ως παρτενέρ του και στη συνέχεια ως σύζυγός του μέχρι το 1980 που χώρισαν), δεν μπορεί να πιστέψει πώς έπεσε θύμα των δύο Βορειοηπειρωτών συνεργατών της, τους οποίους έβαλε να κρατάνε το μαγαζί της με δελτία στοιχημάτων του ΟΠΑΠ και ιπποδρομιών στο Παγκράτι, όταν εκείνη χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο, προκειμένου να κάνει μία σοβαρή επέμβαση.

 

Πηγή: Espresso

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ