Στο λιμάνι της Πάτρας έφτασε το Europa Cruise – ΤΩΡΑ-ΒΙΝΤΕΟ

Έξω από το λιμάνι της Πάτρας βρίσκεται το Europa Cruise, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο που μεταφέρει διασωθέντες από το μοιραίο «Norman Atlantic». Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να δέσει και να ξεκινήσει η αποβίβαση των επιβατών.

Ανάμεσα στους διασωθέντες βρίσκονται και 25 Πατρινοί, μεταξύ των οποίων και οι δυο ανήλικοι γιοι 12 και 16 ετών αντίστοιχα του Καθηγητή Μαιευτικής Γυναικολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο, Γιώργου Αντωνάκη, όπως αναφέρει το patratora.gr. Η σύζυγος του θα μεταφερθεί C-130 στην Ελλάδα μαζί με διασωθέντες από την Ιταλία, αργά χθες το απόγευμα επικοινώνησε με συγγενικά του πρόσωπα, ενημερώνοντας πως μεταφέρετε στην Ιταλία με σκάφος του πολεμικού Ναυτικού.

Στο πλαίσιο ετοιμότητας υποδοχής των διασωθέντων, στο χώρο βρίσκονται ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών «Παναγία Βοήθεια» στο Ρίο, δυο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Νωρίτερα το Europa Cruise, κατέπλευσε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, αποβιβάζοντας περίπου 31 διασωθέντες και συνέχισε το ταξίδι του για τον τελικό του προορισμό το Λιμάνι της Πάτρας.

 

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο youtube: Patra tora

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ