Στο Εφετείο Ιωαννίνων η πολύτεκνη καθαρίστρια με το πλαστό απολυτήριο Δημοτικού – ΒΙΝΤΕΟ

Στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα η έφεση που άσκησε ημητέρα 13 παιδιών από την Πρέβεζα η οποία είχε καταδικαστεί ερήμην της σε κάθειρξη 8 χρόνων συνολικά για το αδίκημα της πλαστογραφίας με χρήση και της ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης με σκοπό το κέρδος. Το αδίκημά της ήταν ότι πλαστογράφησε την ημερομηνία στο απολυτήριο Δημοτικού, ώστε να συμμετάσχει στην προκήρυξη για τη θέση της, την οποία πήρε.

Η πρωτόδικη απόφαση είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα και όλα θα κριθούν πλέον στο Εφετείο Ιωαννίνων σήμερα. Η πρώτη δικάσιμος ήταν για τις 5 Μαρτίου αλλά δεν έγινε λόγω δικονομικού προβλήματος με τη σύνθεση του δικαστηρίου.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στις 5 Μαρτίου η κατηγορούμενη είχε δηλώσει : «Είμαι αισιόδοξη και ευχαριστώ όλο τον κόσμο .Αυτό που περιμένω είναι την επόμενη μέρα του δικαστηρίου στις 9 Απρίλη να πάω στη δουλειά μου ώστε να μπορέσω να μεγαλώσω τα 4 σήμερα ανήλικα παιδιά μου .Αυτό που με φοβίζει είναι μην χάσω τη δουλειά μου ,αν τη χάσω καλύτερα να πάω φυλακή ».

Πηγή: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ/ EPIRUS-TV.GR

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ