Στο δικαστήριο μέλη της Χ.Α.

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν σήμερα τα τέσσερα από τα πέντε μέλη που συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Στο δικαστήριο μέλη της Χ.Α.

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν σήμερα τα τέσσερα από τα πέντε μέλη που συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής, λίγα μέτρα από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, έχοντας στα χέρια τους γκλομπ, αυτοσχέδια μαχαίρια και κροτίδες.

Σήμερα και λίγο πριν αρχίσει η δίκη, οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων εισηγήθηκαν στο πρόεδρο της δίκης, ώστε να αλλάξουν θέση οι παρευρισκόμενοι στην αίθουσα δημοσιογράφοι, και να “εγκατασταθούν” στην ίδια θέση με το κοινό ακροατήριο. Η πρόταση, ωστόσο, απερρίφθη και θέση εντέλει άλλαξαν οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι.

Πηγή: thestival.gr

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.