Στο αυτόφωρο ο δήμαρχος Χίου

Σε δικαστικές περιπέτειες με το ΔΗΠΕΘΕ Βορείου Αιγαίου έμπλεξε ο δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς, ο οποίος γλίτωσε το αυτόφωρο, πιθανότατα λόγω των Χριστουγέννων.

Ο κ. Βουρνούς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Χίου με την αυτόφωρη διαδικασία το μεσημέρι , έπειτα από μήνυση που κατέθεσαν σε βάρος του ο Διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Βορείου Αιγαίου Γιάννης Ζαφείρης και ο ηθοποιός του περιφερειακού θεάτρου Γιώργος Παυλιδάκης για μη καταβολή δώρου Χριστουγέννων.

Ο δήμαρχος μόλις πληροφορήθηκε την μηνυτήρια αναφορά προσήλθε οικειοθελώς στην Αστυνομία όπου έδωσε κατάθεση, ενώ η εισαγγελέας Χίου δεν άσκησε δίωξη, προκειμένου να εξετασθεί περαιτέρω η υπόθεση και να αποφασισθεί αν θα οριστεί τακτική δικάσιμος ή αν η υπόθεση τεθεί στο αρχείο.

Σύμφωνα με τις εξηγήσεις που έδωσε ο δήμαρχος, για τον κ. Ζαφείρη ήταν αδύνατη η καταβολή του δώρου Χριστουγέννων, επειδή το Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ τον ενέταξε στο ενιαίο μισθολόγιο, κάτι που αμφισβητεί και προσβάλλει ο διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ και εξ αυτού του λόγου υπάρχουν μισθολογικές διαφορές. Για τον κ. Παυλιδάκη ότι εκκρεμεί το ένταλμα πληρωμής του δώρου Χριστουγέννων.

 

Πηγή:astraparis

 

 Διαβάστε επίσης

 Αποκαλύψεις – σοκ για το εμπόριο βρεφών από τη Βουλγαρία

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ