Στην Αθήνα με C-130 οι σοροί τριών θυμάτων του Norman Atlantic

Με αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας θα μεταφερθούν από την Ιταλία στην Ελλάδα οι σοροί τριών Ελλήνων θυμάτων... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Με αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας θα μεταφερθούν από την Ιταλία στην Ελλάδα οι σοροί τριών Ελλήνων θυμάτων του ναυτικού δυστυχήματος του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου Norman Atlantic.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας, η πτήση θα πραγματοποιηθεί από το αεροδρόμιο του Μπάρι με προορισμό το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας.

Σχετική εντολή έδωσε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας, κατόπιν συνεννόησης με τη Γενική Γραμματεία της κυβέρνησης και το γραφείο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Με την ίδια εντολή, τα έξοδα μεταφοράς των σορών των θυμάτων καλύπτονται εξ ολοκλήρου από το υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας.

Δείτε επίσης:

Ο Γιάνης Βαρουφάκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο «Η Γένεση της Μνημονιακής Ελλάδας»

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.