Στιγμές τρόμου για οδηγό λεωφορείου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού: “Έβριζαν σπίτια και οικογένειες”

Θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας έπεσε ένας οδηγός λεωφορείου στο Ελληνικό. Νεαροί του επιτέθηκαν επειδή οδηγούσε με χαμηλή ταχύτητα και έκανε… πολλές στάσεις. “Φώναζαν, έβριζαν, σπίτια και οικογένειες, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, επειδή σταματάμε στις στάσεις” είπε στο ΑΝΤ1 ο Κώστας Σωτηρόπουλος.

Όλα συνέβησαν όταν το λεωφορείο της γραμμής 171 που εκτελούσε το δρομολόγιο Βάρκιζα-Ελληνικό έφτασε έξω από τον σταθμό του μετρό. Οι περισσότεροι επιβάτες κατέβηκαν όμως οι νεαροί είχαν άλλα σχέδια. Δύο μπήκαν μπροστά από το όχημα και τουλάχιστον τέσσερα άτομα επιτέθηκαν στον οδηγό και σε ένα συνάδελφό του. “Άνοιξαν την πόρτα, μπήκαν μέσα. Μας ξυλοκόπησαν, μου έκλεψαν το κινητό, μου πήραν το τσαντάκι, είχα 400 ευρώ, ό,τι είχε μείνει από τον μισθό μου, κάτι χαρτιά υπηρεσίας που είχαν μέσα” ανέφερε.

Ο οδηγός του λεωφορείου μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό για τις πρώτες βοήθειες. Δείχνει στην κάμερα τους μώλωπες που έχει μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε, ενώ έχει βάλει νάρθηκα στον ώμο.

Η αστυνομία αναζητά τους δράστες μέσα από υλικό που έχει συλλέξει από κάμερα ασφαλείας στο Ελληνικό και δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να υπάρξει ταυτοποίηση των δραστών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ