«Στη Σκιά των Βράχων 2012»

Φως πολιτισμού πέφτει φέτος το καλοκαίρι στη «Σκιά των Βράχων», καθώς, με δεδομένες τις νέες συνθήκες που προέκυψαν από την εφαρμογή του Καλλικράτη, ο Δήμος Βύρωνα και ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού προχώρησαν στη δημιουργία ενός Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού, με την κοινή πλέον επωνυμία «Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων».

Το νέο Φεστιβάλ, έρχεται να συνεχίσει τόσο την άκρως επιτυχημένη πορεία του Φεστιβάλ Δήμου Βύρωνα που από το 1987 κοσμεί την καλοκαιρινή Αθήνα, όσο κι εκείνη του Φεστιβάλ Δήμου Υμηττού.

Δύο ξεχωριστές επί 25 χρόνια διοργανώσεις που καθιερώθηκαν ως πολιτιστικός θεσμός στα δρώμενα της Αττικής, αλλά και της χώρας γενικότερα.

Η περσινή απουσία τους, εξαιτίας των απαραίτητων γραφειοκρατικών διαδικασιών συνένωσης, άφησε ένα ανεκπλήρωτο κενό τέχνης στην πρωτεύουσα, φέτος όμως η επιστροφή είναι δυναμική και πολλά υποσχόμενη. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι το νέο Φεστιβάλ θα έχει διάρκεια 3 μήνες!

3 μήνες Φεστιβάλ, 3 μήνες συναυλίες, 3 μήνες θεατρικές παραστάσεις και όλα όσα μας μάγευαν όλα αυτά τα χρόνια!

Η νέα σελίδα έχει ήδη αρχίσει να γράφεται με σκοπό να ανηφορήσουμε και πάλι τον Ιούνιο στη “Σκιά των Βράχων” και να αποδειχθεί στην πράξη, ότι η καλύτερη απάντηση στην κρίση είναι ο πολιτισμός!      Αναλυτικότερα διαβάστε στο metrogreece.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ