Στη φυλακή ο ληστής των τραπεζών που διέφευγε με… ταξί

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 37χρονος που φέρεται ως ο δράστης των τριών ληστειών σε βάρος τραπεζών σε Ηράκλειο και Πεζά, ο οποίος μάλιστα είχε τη συνήθεια να διαφεύγει από τον τόπο της ληστείας «σαν κύριος» χρησιμοποιώντας ταξί. Ο 37χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ίδιος αρνήθηκε την ενοχή του, ισχυριζόμενος ότι δεν εμπλέκεται σε καμία από τις τρεις ληστείες τραπεζών για τις οποίες κατηγορείται.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το cretapost.gr οι ισχυρισμοί του φαίνεται πως δεν έπεισαν την ανακρίτρια και έτσι με τη σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος, φερόμενος ως δράστης των τριών ληστειών, είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα την περασμένη Παρασκευή όπου του ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για ληστεία κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και κατοχή πυρομαχικών. Ο ίδιος είχε ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί ενώ ταυτόχρονα ζήτησε να του οριστεί συνήγορος υπεράσπισης, επειδή αντιμετωπίζει οικονομική δυσχέρεια.

 

Διαβάστε επίσης:

Στον εισαγγελέα ο φάκελος για το κολυμβητήριο “φάντασμα” στα Χανιά

Σοκ στο Μενίδι – Νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι πρώην πρόεδρος ΠΑΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ