Στη φυλακή ο 50χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε επί έξι χρόνια την ανήλικη ανιψιά του

Στις φυλακές Γρεβενών ο 50χρονος που κατηγορείται ότι επί έξι χρόνια βίαζε την ανήλικη ανιψιά του. Η υπόθεση έγινε γνωστή τον περασμένο μήνα, όταν η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.

Είχε προηγηθεί καταγγελία της 17χρονης σήμερα παθούσας στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης που διενήργησε την αστυνομική έρευνα. Καθώς, ο κατηγορούμενος όμως διαμένει στο εξωτερικό, δεν κατέστη εφικτή η σύλληψή του. Τα ίχνη του εντοπίστηκαν τελικά στην Γερμανία και την προηγούμενη εβδομάδα κλήθηκε και προσήλθε ενώπιον του ανακριτή Θεσσαλονίκης για να δώσει εξηγήσεις, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Όπως έγινε γνωστό, κατόπιν της απολογίας του αποφασίστηκε η κράτησή του. Εναντίον του είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για τα αδικήματα του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκων και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, κάτω των 12 ετών.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ανήλικη, οι εις βάρος της ασελγείς πράξεις τελέστηκαν το διάστημα από το 2013 έως το 2019. Τότε η καταγγέλλουσα ζούσε στη Θέρμη Θεσσαλονίκης με τη γιαγιά της, καθώς είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια από τους γονείς της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ