Στη φυλακή η 36χρονη που κατηγορείται για την απάτη με θύμα 43χρονη – Ο “Αμερικανός γιατρός” και τα 130.000 ευρώ

Στη φυλακή οδηγείται η 36χρονη, η οποία κατηγορείται για την απάτη που φέρεται να έστησε μαζί με δύο άγνωστα άτομα σε βάρος μίας 43χρονης πρώην συναδέλφου της, από την οποία απέσπασαν 130.000 ευρώ, τάζοντάς της “έρωτα” με έναν δήθεν Αμερικανό γιατρό, ο οποίος υπηρετούσε στην Υεμένη. 

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η 36χρονη, αλβανικής καταγωγής, αρνήθηκε τις κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες σε βάρος της για εγκληματική οργάνωση, απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Στην απολογία της ενώπιον της ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι και η ίδια έπεσε θύμα “πλεκτάνης”. Ωστόσο, δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα, που ομόφωνα αποφάσισαν την προφυλάκισή της.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας, έπειτα από την καταγγελία που έκανε η 43χρονη και την έρευνα που πραγματοποίησε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν την 36χρονη, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με την 43χρονη, προκειμένου να παραλάβει 10.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, το ύψος της απάτης ανέρχεται σε 130.000 ευρώ. Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων, η 36χρονη το κατέθεσε σε ανταλλακτήριο bitcoin.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ