Στη φυλακή 41χρονος που ξυλοκοπούσε τη μητέρα του στη Λαμία – Η εξωφρενική δικαιολογία

Τον δρόμο για τη φυλακή έδειξε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας σε έναν 41χρονο, ο οποίος ξυλοκοπούσε τη μητέρα του. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Δευτέρα, όταν οι φωνές της 64χρονης ξεσήκωσαν μία γειτονιά στη Λαμία, με τους περίοικους να ενημερώνουν την Άμεση Δράση. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, τους άνοιξε ο γιος ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η μητέρα του είχε πέσει μόνη της στο μπάνιο, πριν από τρεις ημέρες, και είχε χτυπήσει, όπως αναφέρει το lamiareport.gr. Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας για τις πρώτες βοήθειες, με τον γιατρό που την εξέτασε να διαπιστώνει ότι τα τραύματα που έφερε ήταν πιο πρόσφατα. Τότε, η 64χρονη αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι την είχε χτυπήσει ο γιος της και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε πέσει θύμα της βίαιης συμπεριφοράς του. Διαπιστώθηκε, δε, ότι από τον περασμένο Μάιο είχε βγει εισαγγελική διάταξη με τον περιοριστικό όρο ο 41χρονος να μην πλησιάζει το σπίτι αλλά και γενικότερα τη μητέρα του, σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων, ωστόσο, ο ίδιος διέμενε το τελευταίο διάστημα μαζί της.

Ο γιος προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα όπου και συνελήφθη, ενώ κρατήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, οι κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας με επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση, μαζί με την παραβίαση της εισαγγελικής διάταξης, είχαν ως αποτέλεσμα ο πέλεκυς να πέσει βαρύς. Του επιβλήθηκε ποινή τριών ετών και 10 μηνών χωρίς δυνατότητα αναστολής, που σημαίνει ότι ο 41χρονος πήρε τον δρόμο για τις φυλακές.

Τώρα πλέον, εξετάζεται το σενάριο εισαγωγής της 64χρονης στο Παράρτημα ΑμεΑ Φθιώτιδας στον Δομοκό, καθώς είναι κακοποιημένη και εξαιρετικά ταλαιπωρημένη. Όσοι γνωρίζουν την ιστορία της κάνουν λόγο για μια ευτυχισμένη γυναίκα μέχρι την ημέρα, που, πριν από αρκετά χρόνια, έχασε τον σύζυγό της. Έκτοτε όλα άλλαξαν και κυρίως η συμπεριφορά του γιου της, που έγινε επιθετικός και βίαιος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ