Στη φάκα της αστυνομίας τζαμπατζής ερωτύλος – Επισκεπτόταν οίκους ανοχής ως εισαγγελέας και ως δημοσιογράφος

Κακός μπελάς είχε γίνει για τις γυναίκες που εργάζονται σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας ένας 44χρονος , ο οποίος απολάμβανε δωρεάν ερωτικές υπηρεσίες καθώς άλλοτε εμφανιζόταν ως εισαγγελέας που ήθελε να ελέγξει αν εργάζονται ανήλικα κορίτσια και άλλοτε ως δημοσιογράφος που αξιολογούσε τις ροζ υπηρεσίες σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου και μάλιστα ζητούσε να δοκιμάσει τα κορίτσια προκειμένου να κάνει σωστή κριτική.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας ”ESPRESSO”, ο τζαμπατζής ερωτύλος έπεσε στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας Αγίου Παντελεήμονα, έπειτα από τις απανωτές καταγγελίες των ιερόδουλων της περιοχής.

Ο 44χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς στο σπίτι του, όπου ύστερα από έρευνα κατασχέθηκε ο υπολογιστής του, ο οποίος περιείχε πλήθος φωτογραφιών από κορίτσια που εργάζονται σε οίκους ανοχής αλλά και από ανυποψίαστες γυναίκες που περπατούσαν αμέριμνες στον δρόμο ή επέβαιναν σε μέσα μαζικής μεταφοράς και εξετάζεται αν επρόκειτο για ανήλικες.

Όπως αποκαλύφθηκε από την προανάκριση, ο 44χρονος Σ.Φ συστηνόταν ως “Εισαγγελέας Παπαϊωάννου”, και απαιτούσε να μην πληρώσει τις εργαζόμενες για τις υπηρεσίες τους απειλώντας ότι θα καλέσει την Αστυνομία και θα καταγγείλει ότι στο συγκεκριμένο σπίτι εργάζονταν ανήλικα κορίτσια! Σε άλλες περιπτώσεις τις απειλούσε ότι θα γράψει κακή κριτική σε γνωστές ”ροζ” ιστοσελίδες είτε για τις υπηρεσίες των ιερόδουλων είτε για τον οίκο ανοχής που είχε επισκεφθεί.

Σε αρκετές περιπτώσεις, για να αποφευχθεί οποιοσδήποτε μπελάς με τις αρχές, οι υπεύθυνοι λειτουργίας των οίκων ανοχής ζητούσαν από τις εργαζόμενες να του προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους. Σε περιπτώσεις που το κόλπο του 44χρονου τζαμπατζή δεν έπιανε, τον έδιωχναν κακήν κακώς , συχνά μάλιστα χειροδικώντας εις βάρος του, ο 44χρονος δεν δίσταζε να παίρνει τηλέφωνο στο 100 καταγγέλλοντας πως είχε διαπιστώσει ότι εργάζονται ανήλικες αλλοδαπές στον συγκεκριμένο οίκο ανοχής.

Ο Εισαγγελέας άσκησε δίωξη στον 44χρονο για εκβίαση κατά συρροή και αντιποίηση Αρχής και σήμερα θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Πηγή: Epresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ