Στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη: Ήθελε να πει στον λαό την αλήθεια

“Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήθελε να πει στον λαό την αλήθεια, ένιωθε υποχρεωμένος να πει την αλήθεια στο λαό”, επισήμανε συγκινημένος για τον πρώην Πρωθυπουργό, που απεβίωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο επί χρόνια στενός συνεργάτης του Γιάννης Πευκιανάκης.

Ο κ.Πευκιανάκης, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, στάθηκε στους σημαντικούς σταθμούς στην πολιτική και προσωπική πορεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, όπως τη δολοφονία του γαμπρού του Παύλου Μπακογιάννη, αλλά και τον θάνατο της γυναίκας του Μαρίκας Μητσοτάκη.

«Πικράθηκε με τον χαμό της γυναίκας του, δεν μπορείτε να πιστέψετε τι αγάπη και τι στοργή της είχε…», τόνισε ο στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ο κ. Πευκιανάκης υπογράμμισε ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πάντοτε επιθυμούσε τις μεταρρυθμίσεις και δεν υποσχόταν λαγούς με πετραχήλια, κάτι που έπραξε ως πρόεδρος της ΝΔ και ως Πρωθυπουργός. «Από το “δις εις θάνατον” μέχρι χθες ήταν χρήσιμος για τη χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενθυμούμενος ότι στην κατοχή φυλακίστηκε και καταδικάστηκε δύο φορές σε θάνατο από τους Γερμανούς για την αντιστασιακή του δράση ως ηγετικό στέλεχος της Εθνικής Οργάνωσης Κρήτης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ