Στέφανος Χίος: Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών – BINTEO

Στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών ξεκίνησαν να παίρνουν κατάθεση από τον Στέφανο Χίο, από το δωμάτιο του ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε τα ξημερώματα έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια.

Αυτό που ενδιαφέρει τους ερευνητές της Ασφάλειας είναι να τους δώσει ο δημοσιογράφος και εκδότης την πρώτη περιγραφή του δράστη, ώστε να ξεκινήσουν βάσει αυτής της περιγραφής την έρευνα στα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που έχουν συλλέξει για να δουν τη διαδρομή τόσο για να προσεγγίσουν οι δράστες τον Στέφανο Χίο όσο και για να διαφύγουν από την περιοχή των Βριλησσίων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Όσο για το αν πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα, σημειώνεται ότι σε αυτήν τη φάση κανείς δεν μπορεί να δώσει σαφή απάντηση. Σύμφωνα με υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, δεν μπορούν να γνωρίζουν αν πίσω από το χτύπημα βρίσκεται μία τρομοκρατική οργάνωση ή ομάδα μαφιόζων που ενδεχομένως ενοχλήθηκε από κάποιο δημοσίευμα του εκδότη ή οτιδήποτε. Δεν ξέρουν αν η υπόθεση μείνει στο Ανθρωποκτονιών, ή πάει στο Τμήμα Εκβιαστών ή ακόμη και στην Αντιτρομοκρατική. Περιμένουν να δουν από την κατάθεση του ίδιου του Στέφανου Χίου.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ