Στέφανος Χίος: Χριστούγεννα στα κρατητήρια – Ο καβγάς με γυναίκα στη Λακωνία και η μήνυση

Ο Στέφανος Χίος βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, για τα Χριστούγεννα. Όμως έπειτα από καβγά που είχε με γειτόνισσά του στο Γύθειο της Λακωνίας, κατέληξε στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης.

Σύμφωνα με το real.gr, όπως επισημαίνουν καλά ενημερωμένες πηγές από την ΕΛ.ΑΣ., ο Στέφανος Χίος επιτέθηκε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε μία γυναίκα για άγνωστο λόγο και στη συνέχεια η συγκεκριμένη πήγε στο αστυνομικό τμήμα, όπου είπε στους αστυνομικούς ότι δέχθηκε καταιγισμό ύβρεων από τον Στέφανο Χίο και υπέβαλε μήνυση.

Την επόμενη ημέρα οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τη διαδικασία για τον εντοπισμό του Στέφανου Χίου τον οποίο και βρήκαν σε κεντρικό σημείο του Γυθείου (άλλες πληροφορίες τον ήθελαν στην Αρεόπολη να πίνει τον καφέ του σε κεντρική πλατεία).

Τον συνέλαβαν και πάνω του βρήκαν ένα πιστόλι για το οποίο όμως είναι άγνωστο εάν το κατείχε νόμιμα (υπενθυμίζουμε ότι στο παρελθόν ο Στέφανος Χίος είχε πυροβολήσει στον αέρα σε ένα περιστατικό με κλητήρα και η ΕΛ. ΑΣ. είχε κάνει έρευνα για τις συνθήκες του περιστατικού και για την άδεια οπλοφορίας και οπλοχρησίας του δημοσιογράφου).

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ